"Çağlar Boyu Quidditch"



Kitabın Adı: Çağlar Boyu Quidditch
Orijinal Adı: Quidditch through the Ages
Yazarı: Kennilworthy Whisp, J.K. Rowling
Çeviren: Kutlukhan Kutlu, Gül Sarıoğlu
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları (Y.K.Y.)
Türü: Araştırma, Fantazya
Sayfa Sayısı: 55
Seri Adı:  Harry Potter Serisi Ek Kitabı II
Satın Al: D&R

Tanıtım Bülteni / Arka Kapak:
Şimdiye kadar kendinize Altın Snitch’in nereden geldiğini, Bludger’ların nasıl ortaya çıktığını ya da Wigtown Wanderers’ın cüppelerinde niye kasap satırı resmi olduğunu sorduysanız, size Çağlar Boyu Quidditch gerekiyor demektir. Bu sınırlı basım, Hogwarts Okul Kütüphanesi’nde duran ve hemen hemen her gün genç Quidditch hayranlarının başvurduğu kitabın bir kopyası.

Bu kitaptan elde edilecek kazanç Comic Relief’e gidecek, onlar da sizin paranızı hayatları kurtarmak ve iyileştirmek için kullanacaklar – ki bu 1921’de Rodrick Plumpton’ın Altın Snitch’i üç buçuk saniyede yakalamasından da daha önemli ve şaşırtıcı bir iş.

Albus Dambuldore

Comic Relief bu kitabın satışından elde edilecek geliri, dünyanın en yoksul ülkelerine yaşayan, en yoksul ve en zor durumdaki insanların bir kısmına yardımı amaçlayan projelere verecek.

Yorum

Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling, bu sefer de, Kennilworthy Whisp adıyla yardım amaçlı “Çağlar Boyu Quidditch” kitabını bizlere sunuyor.
Harry Potter serisini sevenlerin hayranlıkla izlediği bir oyun olan Quidditch’in tarihine bir göz atmaya ne dersiniz? Bu kitapta biraz Amerikan Futbolu’na benzeyen Quidditch’in tarihini, kurallarını, aşama aşama geçirdiği evrimi ve geçmişten günümüze kadar gelen Quidditch takımlarını görebilirsiniz. Açıkçası ben normal bir futbolu bile sevip izlemezken böyle bir maç konulu kitap benim pek hoşuma gitmedi. Kısacası, televizyondan oyunu seyretmek daha güzeldi. Güzel.

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠