"Thanatos"



Kitabın Adı: Thantanos
Orijinal Adı: Lethal Rider
Yazarı: Larissa Ione
Çeviren: Gül Melis Taze
Yayınevi: Arunas Yayınları
Türü: Gerilim, Fantastik, Romantik, Erotik, Savaş
Sayfa Sayısı: 506
Seri Adı: Mahşerin Dört Atlısı III. Kitap
Satın Al: D&R

Tanıtım Bülteni / Arka Kapak:
Yaşam Ölümden Gelecek…
Salgın, Kıyamet’i getirmek için çabalarken, Thanatos’un Kıyamet’i durdurmaktan daha önemli bir sorunu vardı artık: Baba olacaktı. Regan, Thanatos’tan hamile kalmayı başarmıştı.

Salgın, kendi sonunu hazırlamıştı. Beş bin yıldır yanlış yorumladıkları kehanet, Kıyamet’i durdurmalarına yardım edecekti. Tek sorun doğru anda doğru kalbe hançeri saplamaktı.

***

Larissa Ione, Mahşerin Dört Atlısı serisindeki üçüncü kitabında da aşk, günah, cazibe, kan, ölüm ve Kıyamet ile sayfalarını doldururken, soluksuz okuyacağınız Thanatos’u sizlere sunuyor.

Yorum

Mahşerin Dört Atlısı serisi kaldığı yerden devam ediyor. Amigortusu kırıldıktan sonra Salgın’a dönüşen Reseph, bu seferde kafayı Thanatos’a takmıştır. Bir Aegis üyesi olan Regan’ı kandırmış ve onun beş bin yıldır bekaretini koruyan Thanatos (Ölüm) ile birlikte olup hamile kalmasını sağlamıştır. Bunun üzerine Thanatos sinirine hakim olamayınca kardeşleri tarafından sekiz – sekiz buçuk ay uyutulmuştur. Regan ise; annelik içgüdüsüne rağmen oğlunu Salgın’dan korumak ve kıyameti engellemek derdindedir. Yalnız bu hiçte kolay olmayacaktır. Bir yanda çocuğunun ölürse kıyametin geleceğini düşünen kötü insanlar, bir yanda çocuğu ölürse kıyametin son bulacağını düşünen sözde iyi insanlar ve bir tarafta da Regan’ı korumak isteyen küçük bir grup ve kısa bir süre önce uykudan uyanıp Regan’ı öldürmek istese de doğacak çocuğu için öldüremeyen Thanatos. Bu arada vampirler, melekler, iblisler ve daha niceleri…

Kitap genel olarak güzel olsa da belki hakaret seviyesinde olacak iki eleştirim var. Affınıza sığınıyorum. Ya Arunas Yayıncılık, kusura bakma da güzelim Türkçemizin içine etmişsiniz resmen. Bir özel ad kısaltmasında son harfe göre yanına ek geleceğini de mi bilmiyorsunuz? O kadar çok hatanız vardı ki saymakla bitmez. Bu işin editörü yok mu sizde? Çevirmene mi bırakıyorsunuz bu işi? Gerçekten rezillik seviyesinde hatalar vardı. Bence siz yayınlamadan önce bir kitapları okuyun ve ilk olarak da bu kitabın yeni baskısını düşünüp bundan başlayın bence.

Diğer bir husus yazarımıza. Daha öncelerde bu yazarın cinsellik delisi olduğunu yazmıştım, ama bu kitapta biraz cinsel unsur azdı. Yalnız, yazarın yine bir manyaklığı tuttu ve hamile bayana seks yaptırdı ki, bu da nasıl bir iğrençliktir anlatılmaz. “YUH” diyorum kısaca…

Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠